Bericht versturen
Thuis

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd. opgericht in 2010, Het is een high-tech onderneming gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van borstelloze motor controller producten.Het hoofdkantoor en de onderzoeks- en ontwikkelingsbasis zijn gevestigd in de internationale economie, financiën, handel, scheepvaart en technologisch innovatiecentrum - Shanghai.

 

Het bedrijf heeft een sterke technische en R & D kracht. Het is een deelnemer aan veel militaire projecten en heeft een diepgaande samenwerking met veel binnenlandse grootschalige ondernemingen en overheidsinstanties.


Juyi Tech heeft zich vanaf haar oprichting altijd gehouden aan het principe van milieubescherming en energiebesparing, en heeft de bedrijfsprincipes van eerlijkheid en integriteit vastgesteld,het samenbrengen van de elite in de industrie, waarbij geavanceerde elektronische technologie wordt gecombineerd,de managementmethoden en bedrijfservaring in binnen- en buitenland met de werkelijke omstandigheden van binnenlandse bedrijven om bedrijven een uitgebreide dienstverlening te bieden;.

 

De oplossing zal bedrijven helpen geavanceerdere producttechnologieën en productiecapaciteiten te verwerven.zodat de ondernemingen in de hevige marktconcurrentie concurrerend blijven en een snelle en gestage ontwikkeling van het bedrijf bereiken.


Het bedrijf heeft een redelijke structuur van talenten, heeft veel technische ruggengraat en heeft meer dan één masterdiploma, bachelor highmiddle level technische titels.Om intelligente en energiebesparende elektromechanische automatiseringsproducten te ontwikkelen die echt geschikt zijn voor bedrijfsbehoeften, heeft het bedrijf een samenwerking aangegaan met een buitenlandse fabrikant van besturingschips om de unieke DC-borstelloze besturings-IC van de JY-serie op maat te maken om klanten meer flexibiliteit te bieden,intelligentie en stabiliteitEen kosteneffectievere borstelloze motorbesturing.
 

Met de beste producten, de beste service en de beste reputatie, zijn JUYI Tech producten toegepast in de automobiel, textiel, verpakking, drukwerk, laser, voedsel, houtbewerking, kleding, kunststoffen,landbouwmachines, tuinen, medische, experimentele, robotica, militaire en andere mechanische apparatuur. en bereikte briljante resultaten, voltooide de ondersteunende diensten van vele grootschalige ondernemingen,en bereid zijn om uw meest betrouwbare langetermijnpartner te worden in de toekomst!

 

 

Neem contact met ons op:

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., LTD.

No. 1, rij 1199, Yunping Road, Jiading district, Shanghai, China

Het is de eerste keer dat een auto in de VS wordt aangetroffen.

Tel: +86-185-38222869

Email:jiangxinle@juyitech.com

China Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1
 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : JUYI

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 40% - 50%