Thuis

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co, Ltd opgericht in 2010, Het is een high-tech onderneming die gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van borstelloze motor controller producten. Het hoofdkantoor en de onderzoeks- en ontwikkelingsbasis zijn gevestigd in de internationale economie, financiën, handel, scheepvaart en technologie-innovatie Center - Shanghai.

Het bedrijf heeft een sterke technische en R & D-sterkte. Het is een deelnemer aan veel militaire projecten en heeft een diepgaande samenwerking met veel binnenlandse grootschalige bedrijven en overheidsdiensten.


Vanaf het begin heeft JUYI Tech altijd het principe van milieubescherming en energiebesparing gevolgd en de bedrijfsprincipes van eerlijkheid en integriteit vastgelegd door elites in de industrie samen te brengen, waarbij geavanceerde elektronische technologie, managementmethoden en bedrijfservaring in binnen- en buitenland worden gecombineerd. met de feitelijke omstandigheden van binnenlandse bedrijven om uitgebreide diensten voor ondernemingen te bieden.

De oplossing zal bedrijven helpen om geavanceerdere producttechnologieën en productiemogelijkheden te verwerven, zodat bedrijven concurrerend blijven in de felle marktconcurrentie en een snelle en gestage ontwikkeling van het bedrijf bewerkstelligen.


Het bedrijf heeft een redelijke structuur van talenten, heeft veel technische achtergronden en heeft meer dan één master's degree, bachelor's highmiddle level technische titels. Om intelli gent en energiebesparende elektromechanische automatiseringsproducten te ontwikkelen die echt geschikt zijn voor zakelijke behoeften, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met een buitenlandse besturingschipfabrikant om de unieke gelijkstroom borstelloze besturings-IC van de JY-serie aan te passen om klanten meer te bieden flexibiliteit, intelligentie en stabiliteit. Een kosteneffectievere borstelloze motorbesturingsoplossing.

Met de beste producten, de beste service en de beste reputatie, zijn de producten van JUYI Tech toegepast in de auto, textiel, verpakking, drukwerk, laser, voedsel, houtbewerking, kleding, kunststoffen, agrarische machines, tuinen, medisch, experimenteel, robotica, militair en andere mechanische apparatuur. en behaalde schitterende resultaten, voltooide de ondersteunende diensten van veel grootschalige ondernemingen en is bereid om in de toekomst uw meest betrouwbare partner voor de lange termijn te worden!

Neem contact met ons op:

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., LTD

Nr. 1, baan 1199, jagende weg, jiading district, Shanghai, China

www.bldcmotor-driver.com

Tel: + 86-189-94777701

E-mail: sales@juyi.tech


Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : JUYI

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 40% - 50%